RSS

Hai awak, jom MAIN???

Ya... aku memang nak sangat MAIN ngan mereka...
Kamu, dan juga kamu disebelah itu...
MAIN??? yup... best... puas... sedap... Ahhhhh~~~

Main ape?? haaa... aku just nk ajak main DOTA je...
Untuk bloggers yg xtaw ape itu DOTA, boleh rujuk kat link DOTA ni...
Ia adalah permainan yg merabakkan mata, mengambil masa kita, dan memenatkan jari-jemari kita...
Even camtu, tetap berjuta org suka kat game ni...

Sebenarnya mula2 aku nk wat posting pasal orang main gitar...
Gitar kapok hijau naim menjadi kegemaran si dabell...
Naim sebenarnya hebat bab2 main gitar ni...
Ada 1 pagi yg hening, aku pernah dengar, 'jeng...jreng...kreettt...kruutt..'
Ternyata, naim tengah praktis skill die terhadap gitar kesayangannya,...

Paan turut tidak ketinggalan... Dengan imejnya seperti budak2 The Beetles, pasti ramai muslimah2 diluar sana tergoda bila nampak die main gitar... X tipu!

Ok, back to business... Aku seru, wahai pemain DOTA... Marilah lawan ngan team AWOK ni (bukan nama sebenar)...
Kami2 ni sudah sangap nk cari seteru yg setaraf... Kami pasti, tatkala kami berlima main dota, dicampur dengan sokongan padu naim dengan gitar2 nya, kami boleh main sampai bila2, sampai demam, sampai bengkak2 mata, or sampai patah2 jari... Kami pasti... Insyaallah...

Kepada yg berkenaan, sila lah jangan terus menerus menjilat bontot si amerika tu... bak kate kugiran HUJAN dalam lagunya, 'LUDAH AMeRIKA~~"

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

Anonymous said...

zaim..ape kate ko wat post jwang gak..
bru2 ni mkin rmai wat post jwang..
sakit shiyal..

Post a Comment