RSS

Semata-mata

4 hari setrait aku tak g ukrida. Alasan? Demam. Buat apa kat bilik? Baring. Makan ubat tak? Panadol. Main dota tak? Takde selera. Camtu la kehidupan. As time goes on, 2 bijik blog yg aku follow dah di-delete oleh owner diorang. haish. kompiu2. ok back business.

Semata-mata 1.
Dulu mase zaman sekolah, zaman puasa, zaman rambut pacak2. Mase tu petang2 bosan tak taw wat apa, lepas tengok pengumuman waktu buka, lepak2 bincang nak mkn ape buka nanti. Last2, suma bersiap2, pkai cantik2, semua masuk kereta, and pergi JB. Dua jam dari bp ke jb, dalam kereta, pas asar, SEMATA-MATA dah bosan xtaw nak buka apa. Oh, mase tu kami buka kat danga bay. Sampai2 sane jek terus azan, dan kami terus makan. auuummm.

Semata-mata 2.
Dulu zaman sekolah, zaman sebelum pmr, zaman nak jadi pengerusi kelab kat sekolah. Aku ada simpan duit banyak2 mase tu, dalam dekat2 rm50, SEMATA-MATA nak belanja akak senior yg comel, kiut, hot, cantik ni makan. At last dia pindah sekolah... T.T

Semata-mata 3.
Waktu itu, zaman kegemilangan, zaman gila-gilaan, zaman tiada istilah study. Aku ngn limah g makan kat satu restoran ni, which is kami taw makanan dia mahal n halal, and which is ia berdekatan ngan ikano n ikea, SEMATA-MATA nak minum air horlick ais yg kaw2 pny pekat.

Semata-mata 4.
Sekarang. Zaman sibuk dengan modul tebal, zaman rmai orang dalam dilema, zaman bersuka-ria. Layan kepala kat waterbom, g ritter smpai tak hengat dunia, and main dota 24 hours (except minggu ni xmain sgt sbb xde slera sbb demam). Waktu itu kami main dota guna nama best2 macam NaVi.Ar7style, NaVi.333, GGnet.Kuroky, EbashGaraj, and etc, SEMATA-MATA nak nampak cool bila main dota. Actually main cam t** and ngarut giler, teramat ngarut smpai AI pun kne maki. Sekian.

Gambar ni tak ada kena mengena ngn cerita di atas.
Ok penat menulis. Sekadar tu je yang mampu. Btw, tadi aku makan nasi goreng gila + telur itik. auummmm. mantap beb.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment