RSS

Aku seorang Lesbian???

Budak umah aku skg ni kecoh pasal GAY...
Sorang P dengan E tu cakap si Awok ni gay...
Aku gelakkan jela...
Then bila mereka ckp aku gay pulak,...
Aku iyakan je... Malas nk argue...

Aku terfikir, nape ley timbul perkataan Gay tu di antara kami???
Oh, adakah memang betul2 si A tu sudah berpelukan dengan si E???
Itu tidak pasti...

Senang citer la kan, bila ada dua org lelaki dewasa jln bersama n berpegangan tangan, mereka akan dipanggil gay sampai mati... kenapa?

Oh, sebab cuma perempuan je boleh???
Bila ada perempuan dewasa jln2 bersama sambil pegang tgn, sepatah haram pn xde org ckp mereka tu LESBIAN...

Adakah ini dikatakan RACIST???
Yang pasti, aku xmungkin rasict!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Orang Malaysia dah turun Saham???

Mase aku tny sorang E tu die dgr lagu ape, die jawap "Justin Bieber".

Mase aku tny sorang Y tu die tgk cite ape, die jawap "Korea... Lawak doe~~"
Mase aku tny sorang A tu die bkk lagu ape, die jawap "Maxim... Aku suka lagu die..."
Masa aku tgk laptop sorang D ni, aku nampak video "Micheal Buble" n kejadah sepupu sepapatnya.

Aku masuk bilik sorang Y ni balik, terkejut, sbb yg xley blahnya die tgh pasang video artis Lebanon yg terlalu seksi bagi aku; dengan baju nampak alur, n bontot digelekk ke kiri kanan. Sorang Y tu siap kate, "Aku suke doe~~"...Astaghfirullah...

Ape nak jadi ni???

Xkan mereka ni dah xlayan produk2 Malaysia??? Ni baru aku survey dak2 umah aku (yg semuanya jantan belaka). Produk dari bermacam2 negara diminati mereka, diagung2kan mereka.

Kalau nk citer pasal perempuan yg minat SUJU, peh, aku rase aku xmampu nk berbuat ape2. Kenapa ek minat kat mamat Korea yg xpnh MANDI WAJIB tu??? kotor doe... berak x cebok... Kenapalah x minat kat orang kita, orang Malaysia???

Aku bagi contoh... Kenapa x minat Paan je??? die dah macam org korea aku tgk. Rambut, muka, jiwang, n macam2 lagi r. Bezanya paan ngan kejadah suju yg paling ketara ialah paan tiap hari mandi wajib... bersih tuuu...

Contoh lain... Kenapa x minat Rauf je??? aku rasa dia lah antara lelaki idaman wanita... Sampai ada sorang E tu pun suka bersama rauf... pakej rauf pun dah macam suju... rambut, muka n mcm2 lg... lagu pun pasang yg jiwang2 belaka...

Cukup2 lah korang... Sokonglah barangan buatan TEMPATAN... hidup Changcuters dan hidup M. Daud Kilau!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Bosan tapi tak Bosan

Hari ni hari yang memenatkan... apsal?
Fuh... sebab aku banyak habiskan masa dengan x taw nk wat ape...
Tp td time lepak2 kat warkop dengar dangdut murahan, terubat la sket kebosanan ni...
Bila balik bilik je dah bosan balik...
Tgk desktop ikon aku melambak ikon dota...
Haaa... ada sape2 brani ber-DOTA ngan aku n member2 umah aku???
Kalau ada tu cpt2 r wat tournament...
Sbb kami dah puas mengetuk AI+++++++...

Bab2 DOTA aku xpnh BOSAN~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Cuti ye bang~~~?

Nak citer sket lah kat blogger ni...
Dalam kamus hidup aku, maksud cuti ni ialah hari yg bebas dari apa2 yg berkaitan ngan sekolah...
Either sekolah, kolej or universiti, xkesah lah, dah namanya pun cuti, kena nikmati sepuasnya...
Dulu mase aku form 4 akhir2 n form 5 awl2, ada la cikgu tu wat kelas tambahan time cuti...
Kejadahnya~~ aku dengan selamba la x datang memandangkan aku terlalu ikutkan prinsip hidup aku ni...
Kelas cuti (yg aku betul2 x suka tu) wat aku kne blajo 3 bab sorang2... Muahaha...
Rileks la, "dimana ada kemahuan, disitu ada jalan"...
Aku lulus ngan cemerlang gak subject tu... Xperlu nk poyo2 dtg kelas tmbhn time cuti la beb...
Pesan aku, korang nikmati la cuti korang ni betul2...

  • Kalau rasa2 nk wat makalah tu, korang tido la kejap. Esok2 masih ada...
  • Kalau ada yg nk siapkan buku praktikum anat tu, rilek r dlu. Masih sempat nk salin member punya nanti.
  • Kalau rasa hari ni turn korang beli air isi ulang (aqua or sumting) tu, korang lepak2 je... Mesti ada member korang yg baik hati belikan air...

Yang penting sekali; Nikmati cuti anda sepuasnya~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Rumah sakit

Petang tadi g siloam, sebuah rumah sakit a.k.a hosp..
Bila orang insuran tu lame gler nk contact Takaful, aku boleh bayangkan, orang yg tenat boleh meninggal kot...
Then tunggu ubat lame gak r... xboleh belah...
Thanx kepada Cik Limah sbb muka sembab2 pun boleh temankan aku g siloam... wkwkwk...
Sekarang ni sedang dalam pemulihan, pakai koolfever, coat ukrida yg biru tu, n seluar jeans...
Apa2 pun, ubat yg aku mkn sume pelik2... seriusly...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Hari ini...

Hari ni aku masuk bilik baru...
Yang dulunya dihuni oleh seorang jejaka yg aku knl sbg din...
Hari ni gak aku demam... Bak kate orang tua2 tu, demam ni demam saraf... oh, man, aku belum blajo lagi pasal demam saraf...
Tilam baru, katil baru, almari baru... Sng citer sume baru der...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Megi. So What?

Apa ada kat dalam megi? Apsal kita sume suka sgt kt megi ni?...
Bak kate teman aku sorang tu, "Semua bende yang sedap, semuanya x berkhasiat."
Oh, camtu... means megi ni sedap, tp x berkhasiat ler...
Ada lagi yang cakap, megi ni kita makan bile kita tgh sengkek...
Peh, mantapp toll... Weh, bagi aku, bila2 kita nk mkn megi tu sukati hati kita le ek...
Nk mkn megi time tgh kaye ke, time lapar ke, or time wat besday party ke, xde hal der...
Tapi jgn smpai time2 raya bagi megi kat tetamu sudah... Tu nk kne plangkung namanya...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Soal hati xbley tipu

Yes, soal hati mane boleh tipu der...
Lame gler aku x update blog ni, wat aku merasakan terlalu sangap nk update...
Update sket2 der, coz aku ni dak medic, bukan dak2 SMA...
Banyak citer dh tertangguh, tp xpe, aku ttp berusaha sket2 update mende2 baru...
Blog aku xla sehebat blog2 kawan aku cam blog mawi, fatinzol, YUSRAN, asip, alma or lain2 tu...
Tp xpe, aku tetap aku... hahaha...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS