RSS

Betul ke??? Peh... Rugi...

Ni citer lame... just nk refresh...
Aku bukan dak2 'skola' tu,
tapi aku just amek taw...
just 2 3 hari ni ada hal2 berbangkit pasal mende tu...


"Sehubungan itu, saya diarahkan untuk memaklumkan kepada tuan/puan mengenai cara pemakaian tudung bagi pelajar puteri di maktab dan kolej tuan/puan iaitu dengan mengikat hujung tudung kebelakang dan tidak melepaskannya ke bawah."






"Arahan tu pon betul. Arahan dari MARA ialah utk keseragaman pemakaian tudung di semua MRSM. Tu yg diorang suruh ikat blakang tu tapi taklah sampai terlalu mendedahkan bahagian dada. Isu ni tak hangat pada umum mungkin kerana arahan tu bukanlah arahan buang tudung cuma cara pemakaian je. Aku heran la. Bila kuar je arahan cam ni, terus kita kata dedah aurat sebab nampak dada. Kalau cam tu bila kita pandang org pompuan,yg kita tengok dada dulu la sebab bahagian tu yg kita risau sangat. Heh, if that so, pakai tudung labuh ke, biasa ke atau ikat blakang ke mentaliti kita tetap pandang pada dada. Tu ke yg kita nak tengok sangat?"


dipetik dari mesra.net




Camni lah...
haha... Betul ke benda ni terjadi???
Oh... Rugi dlu mase form 4 x masuk MRSM...
kah3...


Perkara utama... haha... tunjuk dada???
ye... itulah yg diinginkan oleh hampir seluruh student2 lelaki kat skola...
(x termasuk aku)
Mebi menteri tu pikir, kalau wat camtu, dpt naikkan semangat laki2 nk blaja...
haha... kejadah apenya... baik soh dak2 tu tgk blue...
sng citer... result pun power... haahahaha...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Anonymous said...

ape die xbace surah an-Nur ayat 31 ke?-perintah pakai tudung hge tutup bagian dada-..ak rase org tu perlu dibrainwash oleh ISA!!(haha)

Zaim Van Java said...

haha...org tu tak lain dan x bukan, menteri bn kita~~ yeah...

Post a Comment