RSS

Ni blog sape???

Alahai, kasihannya... blog sape la ni...
Hahaha... bak kate sorang teman tu,


"kalau korang sakit hati bace blog aku, korang dialu2kan untuk blah cepat2 dr blog aku~~"

So what??? aku nk kutuk org ke, org nk kutuk aku ke, kita same2 terkutuk ke, tu lumrah hidup... Aku menulis just luahkan apa yg ada kat jantung hati aku je... X lebih2... Kalau ada yg terasa tu, biase la... Manusia kan kadang2 tu terkutuk org la, ape la... Yang penting, jangan jadi cam 'org' tu...

Kenapa 'org' tu??? Sebab konon nak nasihat org, tapi nasihat mende yg xsepatutnya... Mende yg aku x wat lgsung... Tah pape je 'org' tu... aku mmg hot sampai skg kat 'org' tu... carik pasal x tentu pasal... hahahaha...

Blog korang, tulisan korang, n sukati korang nk tulis ape... Kita x pernah dihalang untuk berkarya... Peace all bloggers...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

Anonymous said...

haha..kalut org tu..

Zaim Van Java said...

nama please...

Zaim Van Java said...

limah r ni...hahaha...

Anonymous said...

main tuduh2 plak!..

Zaim Van Java said...

haha...dunno sape ek... misteri2...

Anonymous said...

agree with you....

Post a Comment