RSS

Selamat Hari Mama

Selamat pagi. Selamat hari ibu. Memandangkan aku biasa panggil mak aku dengan panggilan 'mama', so aku dedicate-kan Selamat Hari Mama to my beloved mama, ehem2, Puan Ramlah...




Sori mama, zaim takde kredit nak call mama... kredit zaim habis buat sms org "selamat pagi"... huhu... (mende aku ngarut ni...) Nanti kalau ada rezeki zaim call mama berjam2 sampai terbakar henfon tu... muahaha... Mama ingat lagi tak mase pagi2 ahad, kita bertiga ngan babah, lepas g pasar, carik sarapan pusing satu batu pahat berjam2 tapi tak jumpa yg berkenan??? ingat tak????? huhuhu... at last kita sarapan kat kfc... sungguhlah keanak-anakkan.... miss that moment... (and also other moment). (T.T) Love u ma...


Gambar kat atas tu... mase kat airport senai kan? huhu. ok2.. zaim dah ngantuk ni... dengar lah lagu ni... hehe... Selamat Hari Mama!!! =)

"Oh man... Bila lah ek aku boleh jumpa mak aku??? Bila ek boleh jumpa family yg len??? Erm... moga2 Tuhan perpanjangkan umur aku dan mereka2 supaya kami boleh bersama lagi... Hope so... Sangat rindu mereka... Sungguh!"

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Anonymous said...

happy ammak's day to all XD

Zaim Van Java said...

hepi2...

Post a Comment