RSS

[DotA] Pembetulan

oh ok. pembetulan disini. actually post sebelum ni kan, yg pasal dota kan, aku ada ngarut bagai kan, aku rasa nk wat pembetulan sikit...



 haa...pasal mende ni haa... aku nk modify sket jadi supaya aku jadi hero of the century...

Aku (frenzievelocity, SCYTHE.YMT, SCYTHE.hyhy, GGnet,Azen, NaVi.818)
-aku memang pro, hebat giler. xde aku sure budak2 ni main kalah, and ada aku, surely autowin. sangat hebat, terlalu hebat jika dibandingkan dengan yg lain. pakai undying pun boleh pwned semua. surely topscore.
-hero feveret: specky, rattletrap, huhu...
-role: carry terhebat, sapot terbagus, ganker termacho...huhu..

ok sudah... puas hati now??? huh!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

ibnyusoff said...

aip,dh bangga balek ke ape??haha

Zaim Van Java said...

bukan...ini adalah untuk self confident...

ibnyusoff said...

oh,ok2,stuju2..

Zaim Van Java said...

setuju xpe...jgn suju...hahaha

Post a Comment