RSS

Bapak Ah!...

(Sila pronounce frasa di atas dengan slank yg aku biasa guna...'baaaapak ahhh'...terima kasih)

Perhatian!!! Posting kali ni mungkin boleh menyebabkan darah tinggi dan kegagalan otak secara total, kepada sesiapa yang terasa...

Bapak ahh...
- Apsal ramai orang g ukrida pas solat jumaat nih? bukan main rajin diorang...


Bapak ahh...
- Aku nampak si A, A, dan H, bersama teman2nya yang lain, N, H dan A. Apa diorang buat? Remed ye?

Bapak ahh...
- Nampak lagi mamat macho baju tradisional, borak2 dengan teman, A, B dan lain2... Apa kejadahnya? Aku tanya, die jawap. Soalan aku, "remed ke?". Jawapan die, "tak la".

Bapak ahh...
- Aku mundar-mandir kat tingkat tiga tu, terpikir plak. Mana pergi muka2 'biasa'? Apsal ramai muka2 yang 'tak biasa'?

Bapak ahh...
- Aku bersama Jo pergi kat sorang teman ni. Die tanya sumting. Kami jawap sumting gak. Soalan die, "korang ni remed ke?". Kami jawap (dengan selamba), "eh, kami nak hantar kunci.".

Bapak ahh...
- Exam yang ni mmg susah, ptut r diorang remed. Tapi kenapa semalam still ada orang remed?

Bapak ahh...
- Ada gak orang2 bajet star datang petang ni, siap duduk bawah kipas, kertas ditangan dan mulut kumat-kamit. Bajet kalau baca boleh dapat A lah nanti. Ey brader, ko betul semua pun, dapat C gak. Baik ko lepak ngan aku, dengar lagu Taylor Swift.

Bapak ahh...
- Tak tahan aku tadi. Nak gelak pun ader. Dulu bukan main poyo. Aku g remed, die gelakkan. Tapi sekarang, ko remed, KAMI gelakkan. Baru adil. Same2 kne gelak.

Bapak ahh...
- Masih x terasa lagi ke? Xpe2... Layan gambar bawah ni. Bukan aku yang amek. Juz tadi time aku bukak google, aku taip 'REMED', aku search gambar, dapat la gambar2 bawah ni. Bukan nak menghina, bukan nak malukan, bukan nak mencapub, bukan nak carik gadoh. Just nak gelak2 je. Haha.

Si penangkap foto kate, die g ukrida ni macam micheal jackson. Stylo beb!


Kejadahnya. Bace depan WC. Betul2 capub!


Peh... dah macam orang U.K. ni. Sip!!

Nota kaki: -
  • Kalau ada yg terasa, sori ye.
  • Kepada Micheal Jackson, sudah2 la mencapub! Pompan x pandang ko doe.
  • Kepada oma, memang ko patut berlakon citer 'New Moon' la.. kompem gadis2 UKRIDA ni jerit2, "Edward Cullen!!!"

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Anonymous said...

macam bodo

Zaim Van Java said...

hahahaha... terasa?

Post a Comment