RSS

Sedikit luahan hati boleh? (part 1)

Gua bukan nk curhat lebih2. Gua just nk blogger taw je. Nak ia dipublishkan kat dunia internet...

Camni ceritanya... ia bermula apabila seorang senior ni dok citer ar ehem2 dlu kn, citer punya citer, gua pun teringat ler pasal kisah lalu gua...

+++++

Gua nk citer sikit, time skola dulu, gua tak la romantik... nk dikatakan hot, xjugak... tapi, ada sorang awek ni, cantik beb, badan mantap cuyyy... Dia boleh pulak sangkut kat gua kn... sangkut tu, maksud gua, bukan la kapel, tapi cam lagi teman tapi mesra... Kalau gua ada, kompem awek tu ada... kalau awek tu ada, kompem gua ada... kitorang besfren la beb. tapi sayangnya spm die xberapa best ar dari gua...

Dulu...

Gua hepi, gua carik mak gua kasi taw, then gua carik dia... tapi kalau dia hepi, dia cari gua dulu beb... yelah... gua bukan cakap yg gua ni amat penting bagi die, tapi gua ni dulu jenisnya suka dengar apa2 yg kuar dari mulut seorang awek (yg cantik)...

Sekarang...

Dia dah bertunang beb... mula2 tu sedih cam gampang gak... tapi gua kuat... gua carik yg berganda lagi best dari dia... Gua dah settle ngan awek gua... Dah lupakan dia sikit2... Xmoh la ingat2 mende lame...

Tapi semalam... siot pny adib... die citer pasal ehem2... ehem2 dan dia... dia dan ehem2... citer tu wat gua teringat citer lame gua ar (citer kt atas)... Anyway, gua still ingat die... Sebagai kenangan ar...

+++++

Lagu-lagu yang boleh layan feel aku saat ni... saat gua teringat semua...


lagu ni jugak


and yang ni

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

Anonymous said...

ko da ada org lain...nape nk sedih sal mnde yg lepas lagi?..hu~


hargai apa yg ko ad skang ni...

Zaim Van Java said...

oh...atin, mane x sedihnye, tunang tu beb... haha...

btol gak...yg kt dpn mata dah ada... kebas jela..hahaha

Anonymous said...

1st luv ak da kawin..waaaaaahaaaaauuu

Zaim Van Java said...

LOL...

Post a Comment