RSS

Terjebak Giler...

Time gawat darurat nak exam ni, aku tertengok citer HOUSE yang aku beli kat lorong2 tikus dekat2 ngan CL tu. Aku memang minat HOUSE giler2. Tapi aku x gay, tapi house tu hensem kot. Ahh... Tu aku x kesah. Yang penting, n yang aku nak sampaikan ni, perihal hidup kita, espcially diri aku ni, yang aku mahukan, secebis perubahan.

Image and video hosting by TinyPic

Aku tengok kat HOUSE musim 6 ni, banyak giler changes. Dari jalan citer, isi yang nak disampaikan, ngan watak baru dalam citer tu. Yang macam aku taw, aku ni concentrate gler2 gaban la kalau tengok HOUSE ni.
Sampai minor detail tu aku perasan, tapi aku xingat dah nak citer kat korang, sebab aku ada short term memory loss.

Ahh, bukan concentration tu yang aku nak citer. Yang aku nak citer, macam mane HOUSE yang giler bagak anti-sosial ngan sempoi ditambah keras kepala die n personaliti die yang cam cipan, boleh berubah jadi seorang yang mula memahami erti persahabatan camne, erti jadi chef camne, erti x makan vicodin camne, erti buat baik ngan membe camne... hmm... camtu la... Aku nak jadi cam die... Aku kat Jakarta ni pun sebab die...

Hopefully nanti aku ada member yang peganga satu hospital besar yang mewah, yang member aku tu aku penah sakat2 die mase kat ukrida n unity ni, supaya aku dapat kerja ngan die, n jadi cam house. Muahaha.

ZAIM = HOUSE

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Anonymous said...

wat la hospital sndri..mau krja dgn org..

Zaim Van Java said...

wat hospital sendiri bikin kepala pening jek...baik kerja ngan membe yang ada hospital..hahaha

Post a Comment